EDITORIAL



Benvinguts i Benvingudes a Cocentaina Alternativa.

Salutacions a tot el món que volent o sense voler haja entrat en aquesta pàgina.

Bé, en primer lloc el més respetuós amb tots vostés sería el presentar-me. No penseu en mi com una persona física, ni com un ordinador, sino com a Cocentaina Alternativa, la veu dels socarrats. Una descripció fàcil sobre mi mateix resaltaria el caràcter abstracte de la meua naturalessa, i el caràcter obert com a peça fonamental per a fer de mí, el mitjá per el que tots els socarrats i socarraes, així com tots els aliens i alienes, manifesten i coneguen la realitat diaria de Cocentaina.

Per altra banda, conèixer el perquè d'aquest blog sería una tasca pendent per saber d'on coixeje. No obstant això, cal dir que el mòbil recau en un dels principis fonamentals del drets humans, com es la llibertat d'expressió. Partint d'aquest precepte, el demés ja ve sol. Es a dir, el temps es el que dictará sentència, i ens fará coneixedors, a Cocentaina Alternativa tambè, de la vertadera finalitat.

Tindrá una determinada ideología el contingut d'aquest blog? La objectivitat no existeix, així que ací no anirem a bandades com les rates penàdes, sino tot al contrari, amb els ulls ben oberts e intentat veure les coses sense ningún tipus de filtre.Un objectiu formalitzat mitjançant el diferents punts de vista que configuren una ciutadanía amb diverses perspectives sobre un mateix tema.

Es desde la multidisciplinarietat i desde les diferents formes de veure les coses d'on naixerá la editorial de Cocentaina Alternativa. Ja que tots vostés podrán arribar a la seua própia conclusió sobre qualsevol tema tractat.

Ja per finalitzar, fer-vos coneixedors, i demanar disculpes per anticipat per qualsevol errada ortográfica, d'expressió, de sintaxis o de léxic, que es pugui trobar als textos. Així com, per errades de contingut, tot i que s'intentará no publicar res que no haja estat contrastat primerament, i sempre, donada la ocasió i el moment, amb el consentiment de la institució/ns o persona/es anomenades. Recordem que sempre que hi haja alguna disconformitat sobre el contingut, a cocentainalternativa@gmail.com, podrá manifestar la seua forma de veure les coses. Tan pronte com ens siga possible, i sempre que es considere que deu ser així, es publicará una 'fe de errors'. Recordeu, que no tots tenim perquè pensar de la mateixa mena, ahí está la vertadera essència de la ciutadanía. No obstant això, eixa diversitat s'ha de canalitzar i analitzar.

Una cosa si que cal deixar clara. El apartats de Cocentaina Alternativa están clarament diferènciats segons la seua temàtica, per tant, desde ací, tot i que recoltzem el blog com un lloc per a la lliure expressió, no es fem responsables dels articles d'opinió, els cuals anirán firmats per els seus autors.

Tots parlem del nord, del sur, del est i de l'oest, però tambè hi que recordar que existeix nord-est o el sur-oest.

Salutacions.

Cocentaina Alternativa.

0 Response to "EDITORIAL"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme