Andreu Valor finalista dels premis Ovidi Montllor 2010


CocentainaAlternativa.- Com si d'una jove promesa al fútbol es tratara, Andreu Valor ha irromput en el món de la música en valencià, i no ho ha pogut fer d'una manera millor, sent un del finalistes als Premis Ovidi Montllor. Guardons atorgats anualment des de 2006 pel Col.lectiu Ovidi Montllor als artitstes que publiquen música en valencià en el transcurs d'un any. El cantautor contestà va estar nominat al millor disc de cançó d'autor junt a Batà per Cançons de Butxaca, el grup alcoià Verdcel per Verdcel canta a Raimon i Rafa Xambó, el guanyador del guardó, per Andanes.

I aquesta irrupció en la música en valencià la fet després d'un canvi de 'look', lingüística i artisticament parlant, i la treta al mercat d'un nou disc, Andreu Valor 'en les nostres mans'. Disc amb el que està molt emocionat i amb el que enceta una nova etapa en la seua vida, musicalement parlant, sempre lligada amb un estil propi font de nombrossos estils musicals, i amb un argument sensible amb les causes socials.

Les pricipals xarxes socials ens permetres ser coneixedors d'una crítica especialitzada que parpar ben be del seu treball, es així que grans artistes contrastats en aquest món hi parlen més que be, no obstant això aquest es un món difícil i ell acaba de començar. Després del lliurament de guardons, Andrés, com el coneixem tots, declaraba el següent al seu facebook:

    "després de la gran gala d'anit on Toni l'Hostal ens va fer riure amb el seu talent music/humoristic, vos adjunte els guanyadors de cada categoria...No va haver sort?...ja ho crec que si, estar present i ser un dels quatre ja va ser per nosaltres el regal més especial que ens podiem esperar d'aquest primer treball...Salut i música!!!

Així mateix, també al seu facebook, posa de manifest que ' les crítiques negatives, son les més constructives...' el que ve a parlar molt be de la seua actitut davant aquest nou repte.
'Sempre he dit que si dels 13 temes del disc als oients els agrada un, ja em done per satisfet', de segur que no sols un dels seus temes tindrà éxit en els oients.

A la seua pàgina web o al seu blog, hi ha informació sobre els seus próxims concerts.

Ací teniu el video d'una entrevista publicada al Diaria Digital d'Ontinyent en la que ens parla sobre el seu nou treball.



0 Response to "Andreu Valor finalista dels premis Ovidi Montllor 2010"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme