NIT DE ROCK A COCENTAINA



Cocentaina Alternativa.- El próxim divendres 16 d'octubre a Cocentaina tindrá lloc una de les vetlades més rockeres que es recorden desde fá temps al nostres poble. Es tracta d'un concert organitzat desde l'Ajuntament on tocaran els grups presentats en aquest cartell anunciador del acte. Els grups, compostos per joves de la zona, actuarán al antic magatzem de Licores Sancho, just al costat de de la redona de la pujada a San Cristofol. Subtitulat com a nit de rock a Cocentaina, de nit tindrá poc ja que desde les 23:00 h del divendres 16 fins a les 9:00 h del diumenge 18, els grups no deixarán de tocar, es a dir, més de 24 hores ininterrumpides de rock a Cocentaina. Es un concert en el que tocaran altres grups de Muro i Alcoy, i son els dies 16-17-18. Comença el divendres a les 23:00 i acaba el diumenge a les 9 del mati.


Segons les dates proporcionades per l'event creat a la red social Tuenti, fins a la data d'avui, un total de 82 persones ha assegurat que anirán a l'acte, 241 tal volta s'acosten, i 137 encara no han contestat. Es a dir pot convertir-se en una auténtica alternativa de festa per als joves amants del rock.


Com no podia ser menys, un grup contestá PERIFERICS SKA-PUNK será de la partida. Recordem que aquest grup va actuar el passat 25 de setembre al Pup Gispo i o tornará a fer el próxim 25 d'octubre.


L'entrada será gratuita. Animar a tot el mon a apropar-se a aquests concerts, tant amants del génere com no. Donar suport a aquestes iniciatives, siguen del gust o no d'un es important per a que una próxima vegada, l'actuació siga del teu gust.

0 Response to "NIT DE ROCK A COCENTAINA"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme