DERROTA DEL CONTESTANO I EMPAT DE YE FAKY. Arranca la lliga local de F.Sala

Aquest passat cap de setmana la sort no va estar del costat dels equips contestans. El CD Contestano caigué per 3 a 0 en el seu desplaçament a Calp, i el Ye Faky, després d'un inici espectacular, va cedir els primers punts de la temporada en l'empat a tres davant el Sporting San Vicente.

Per el que fa al equip roget, l'equip es desplaçá el passat dijous a Calp, adelantant la jornada per motiu del 'pont' festiu. Com ve sent una tónica durant els últims anys, el Contestano quan es desplaça fora per jugar un partit adelantat acaba perdent i donant una imatge molt diferent a la que ens te acostumats. Un malentés entre el porter i la defensa, i un penal innecessari foren les causes més directes per a que en menys de mitja hora l'equip ja anara amb el marcador en contra. Un dos a cero que durá fins els últims minuts de partit on l'equip local aconseguí el tercer. Un partit per a oblidar del que els jugadors rogets tindran que aprendre. Aquest proper cap de setmana, nou derby a La Morera, aquesta volta front al Ontinyent 'B'.

El Ye Faky, afrontaba la jornada després d'un inici de lliga espectacular en el que s'aconseguiren nou punts de nou possibles, tot un éxit. El Sporting de San Vicente, un equip punter de la categoria era el rival en la vesprada del dissapte. Els de Cocentaina aguantaren el tifó alicantí durant una primera part en la que el domini i les ocasions més clares foren per als de San Vicent, però que grácies a una mágnifica actuació del porter Fran, la porteria es mantengué intacta. Ja en el segón periode, el Ye Faky canviá d'actitut i mostrá un joc més actiu. No obstant aixó, foren els visitants qui s'avançaren en el caseller. La resposta local no es feu esperar, i Joselu, acosenguint el seu primer gol en lliga, posá l'empat al electrónic. Nachete, en una gran jugada individual, acompanyat per el bon fer de David, fica el dos a un, i al Ye Faky per davant. La pressió dels de San Vicent va tindre el seu éxit, i aconseguí pegar-li la volta al marcador, i posar-se tres a dos. Koky a cuatre minuts per al final empatá un partit que apunt estagué de guanyar gracies a les oportunitats de Xavi i de Nachete, a escasos 18 segons per a la fi del partit.

El próxim partit, tambè al poliesportiu municipal de Cocentaina, será front al Universitat d'Alacant, equip que ve de guanyar els cuatre partits jugats fins a la data.

Per el que respecta a la Lliga local de futbol sala, aquesta ja ho te tot preparat per a començar. Catorze equips serán els que conformen aquesta lliga 2009-2010, els mateixos que la temporada anterior, però amb baixes i noves incorporacions. En quant a novetats, dir la que junta directiva d'aquest any ha canviat. Per tant, donar l'agraïment a l'anterior encapçalada per Rufi, Manolo i Robert, i la benvinguda a la nova, en la que participen Alejo Valls, Manel, Mateo Agulló i Rafa. Per a més informació http://lligadefutbolsalacocentaina.jimdo.com/

0 Response to "DERROTA DEL CONTESTANO I EMPAT DE YE FAKY. Arranca la lliga local de F.Sala"