EMPAT DEL CONTESTANO, I PRIMERA DERROTA DEL YE FAKY

Cocentaina Alternativa.- Cap de setmana agredolç per als equips del fútbol contestá. Primera derrota del Ye Faky davant el intratable Universitat d'Alacant, i empat del CD Contestano a casa front al filial del Ontinyent.

El futbet sala va obrir el cap de setmana el passat dissapte amb l'encontre disputat al Poliesportiu Municipal de Cocentaina front al lider Universitat d'Alacant. Un equip, el alacantí, que guanyá per un gol a set al Ye Faky, en un partit que desde els primers minuts estagué del costat dels visitants. No es exagerar dir que l'encontre no va tindre color, perque la veritat és que el Ye Faky no va tindre l'oportunitat d'anar a per el partit, i quan la va tindre, la sort no l'acompanyà.
El solitari gol de Robert no arribà a significar cap esperança de punts. En definitiva, un partit per a oblidar, però que hi reflexa un resultat molt ampli a favor d'un equip visitant que no va mereixer tanta sort per el seu joc desplegat.
La setmana que ve es desplaçarán a Pilar de la Horadada. +info.
Diumenge a les cinc de la vesprada el CD Contestano tancava la jornada amb l'enfrontament front al Ontinyent 'b'. Un equip que barreja molt bé la veterania i la joventut. El conjunt roget s'avançá dues vegades al marcador, però aquest es contrarrestà amb l'encert anotador del conjunt ontinyentí. Una ejecució de falta de Antonio Reina suposá el primer gol de la vesprada per als contestans. Octavio Cerdá que reapareixé després d'una lessió trencá l'empat a un al marcador amb un gol olímpic marca de la casa. A la fi, un punt que suma però que sap a poc per a un equip com el Contestano que sospira per els primers llocs de la taula classificatoria.
La propera jornada l'equip jugará front a l'Ondarense. El partit tindrá lloc al camp El Verger per indisponibilitat del camp a Ondara.
INICI DE LA LLIGA DE FUTBET DE COCENTAINA
Aquest cap de setmana es disputava la primera jornada de la lliga local de futbet de Cocentaina. Amb un total de catorze equips, foren set els partits que es repartiren entre el dissapte i el diumenge. No obstan ni ha que dir, que aquest any, com a iniciativa, la lliga es disputará en la jornada de dissapte, a no ser que hi haja una petició espressa d'algún equip, com es el cas d'aquesta setmana. Torna el futbet a Cocentaina, la competició i el companyerisme es present al poliesportiu municipal de Cocentaina.

0 Response to "EMPAT DEL CONTESTANO, I PRIMERA DERROTA DEL YE FAKY"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme