CARA I CREU PER A YE FAKY I CONTESTANO


Cocentaina Alternativa.- Aquest passat cap de setmana dos equips contestans, el CD Contestano i el Ye Faky, jugaren els partits corresponents a la segona jornada, de les seues respectives lliges. Sort desigual per a dos conjunts que començaren la lliga amb molt bon peu i demostrant molt bones sensacions per el joc desplegat i per els resultats obtinguts.
En la primera jornada el Contestano a casa davant el filial del Muro CF aconseguí una victoria molt important i desplegá un fútbol molt vistós i dinámic a tot l'afició que doná suport al equip en el inici de temporada. El resultat final fou de tres a un, amb gols de Gallego i de Antonio Reina, qui marcá per partida doble. Un contestá, Carlos Lucas, visqué el derby comarcal d'una perspectiva diferent a la que venia vivint sempre, com a jugador del Muro.
Per el que fa al Ye Faky, l'equip es desplaçá a Calp per enfrontar-se al Playas de Calpe. El conjunt contestá aconseguí els seus tres primers punts de la temporá al guanyar per 3 gols a 7 a l'equip coster. Dos figures brillaren en un partit res difícil, el porter Fran, que salvá a l'equip de més d'un problema, i Nacho Peris, 'Nachete, qui marcá cuatre del set gols.
No obstant, en aquesta segona jornada no podem parlar de la mateixa sort per als dos equips. El Ye faky, s'estrenaba a casa davant el Banyeres F.S amb la que sumava tres punts més en una victoria molt treballada per part dels locals. Nachete, Koky i Juanvi per partida doble, y Oscar, foren els golejador d'una vesprada en la que el Ye Faky no brillá per el seu joc, però en la que demostrá que te ofici per traure partits que desde un inici son complicats.
Per la seua part el conjunt roget, el CD Contestano, donades les concidències del calendari, tornava a viure un derby comarcal, aquest contra el Alcoyano B, i al Francisco Laporta. Un partit passat per aigüa en el que el Contestano va perdre per 2 gols a 0. Un encontre poc vistós per al aficionat i difícil per als jugadors. La sort no va ser de la part dels de Cocentaina, ja que alguns dels tirs a porta no entraren per poc. Amb el dos a cero al marcador i a les acaballes del partit Antonio Reina errá una pena máxima, que pará un porter local que en la tarda del diumenge va estar inspirat. La nota negativa, deixant de costat la derrota, fou la lesió greu del jove lateral Paco Puyol, qui va rebre una forta entrada. El diagnóstic, tres dits trencats i un desplaçat, tindran almenys tres mesos de baixa al jugador roget. Ánims desde Cocentaina Alternativa per a que es recupere el més pronte possible.
La próxima setmana, el Contestano rebrá a la Vila-Joiosa 'b', mentre que el Ye Faky reviurá el derby d'aquesta setmana al fútbol, en la seua modalitat, front La Salle.

0 Response to "CARA I CREU PER A YE FAKY I CONTESTANO"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme