Un 35% menys de vivendes venudes a Cocentaina

Cocentaina Alternativa.- El Ministeri de Vivenda ha fet públiques les dades sobre el nombre de transcaccions inmobiliaries realitzades a Cocentaina en el tercer trimestre de l'any 2009. Lógicament, com tots es podem imaginar les dades presentades en aquest any seràn negatives respecte a les de fa ara un any. La crisi del adoquí, com diría Sabina, a fet malbè en aquest sector que durant un anys visqué la seua propia edat d'or. Donç be, en aquest tercer trimestre de 2009 a Cocentaina s´han realitzat un total de 32 transaccions inmobiliares, de les quals 20 són de vivendes noves y 12 de segona mà.

¿Poques ¿Moltes? Els més pesimistes parlaràn d'unes cifres 'escàndalosament, escàndaloses', culparàn al senyor Zapatero de la seua mala gestió amb l'anticipament d'aquesta crisi, i miraràn la llarga cúa de l'atur, justificant les seues paraules. Les dades ens parlen de 82 transaccions inmobiliares realitzades a Cocentaina en el que portem d'any, un -34.92% menys que el mateix periode del darrer any fins al tercer trimestre, 126 transaccions. ´

Com podem observar en la següent taula gràfica, proporcionada per http://www.foro-ciudad.com/ , en el periode comprés entre els anys 2004 - 2009, el nombre de transaccions inmobiliares desde l'any 2005 han anat decreixent considerablement fins els valors actuals.

Per el que fa a les vivende noves o de segona mà, podem veure una clara tendència cap a les noves. En periòdes difícils els compradors contestans prefeixen comprarse vivendes noves.

En quant a les dades referides a la provincia d'Alacant, el nombre de transaccions realitzades en tot l'any han sigut 20275, un -27.11% menys que el mateix periòde del darrer any fins al tercer trimestre, 27814.

0 Response to "Un 35% menys de vivendes venudes a Cocentaina"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme